Yüksekokulumuzun Halk Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında başlatılan ve Yüksekokulumuzun Sosyal Farkındalık Projesi olarak devam eden  ''Çocuklar İçin Mutluluk Örüyoruz'' projesi başarı ile tamamlanmıştır.

Proje kapsamında Hemşirelik Bölümü öğrencilerimiz, ilköğretim ve orta öğretim okullarında ihtiyacı olan öğrencilere atkı, bere, eldiven takımları temin etmiştir. Öncelikle kardeş okullar sitesinden Bursa Karacabey Şehit Atilla Savaş Ortaokuluna, daha sonra ilimizde taşımalı eğitim yapan Bolu Doğancı Ayşe Yılmaz Becikoğlu İlkokul/Ortaokulu ve Bolu Köroğlu İlkokul/Ortaokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere yaklaşık 250 takım atkı, bere, eldiven hediye paketleri ile okul yönetimlerine teslim edilmiştir.

Projeye destek veren resmi kurumlara, Bolu Esnafına ve bireysel katkı sağlayan tüm şahıslara teşekkür ediyoruz. Ayrıca Projeye destek veren Yüksekokulumuz akademik ve idari personelimize, özveriyle çalışan öğrencilerimiz Bilge Balaban, Berna Çiftçi, Büşra Dişli, Büşra Eren, Demet Cam, Derya Akalın, Ebru Demirel , Esra Akyüz, Fatma Elma, Fatmanur Bilici, Hacer Adıtepe , Hava Erzurum, Havva Nur Elcivan , İremnur Akça, Kadriye Beyza Hıra, Seda Ahçıoğlu, Yelda Koçak, Yeliz Yılmaz’ a da teşekkür ediyoruz.