Beypiliç tarafından yaptırılan Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokulumuz Ek Binası, Gölköy Kampüsü’nde düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende, yüksekokulun üniversitemize devrine ilişkin protokol, Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın onur şahitliğinde, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Beypazarı Tarımsal Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BEYPİ) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Karaoğuz tarafından imzalandı.

AİBÜ ile BEYPİ arasında 2015 yılında imzalanan protokol kapsamında, aynı yılın Haziran ayında inşasına başlanan yüksekokul binası, bu yıl Ağustos ayında tamamlandı. Yüksekokul binasının inşası BEYPİ, alt yapı çalışmaları ile demirbaş temini ve tefrişi üniversitemiz tarafından yapıldı.

Bodrum, zemin ve 2 kattan oluşan binada; Yüksekokulumuza ait 3 tane 190'ar kişilik amfi, 2 tane hemşirelik laboratuvarı, 2 tane öğrenci giyinme odası, 1 kafeterya, 1 dinlenme salonu, bay/bayan mescit, 8 derslik, 22 tane akademik/idari ofis, 2 toplantı salonu ve 6 arşiv/depo yer alıyor.