2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü 1.sınıf öğrencilerimize oryantasyon eğitimi verildi.

Oryantasyon sunumunda Yüksekokul Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Arzu AKMAN YILMAZ Yüksekokulumuz hakkında genel tanıtım ve bilgi vermiş, ardından Yüksekokul Sekreteri ve Kalite Yönetim Temsilcisi Gönül ÇİLBAŞ Yüksekokul İdari bilgiler ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi VE 14001:2005 Çevre Yönetim Sistemi süreçleri ile bilgilendirme yapmıştır.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Nevin ÇITAK BİLGİN eğitim öğretim süreçleri ile bilgilendirme yaptıktan sonra son olarak Yüksekokulumuz Erasmus Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Eylem SUVEREN öğrencilerimizin Erasmus deneyimleri ve Erasmus süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapmıştır.